Facebook!

Blijf op de hoogte via
onze facebook pagina

Klik snel verder

Nieuws van ArcheryFarm.

Januari 2022 Elke plaats is voorzien van een grasmat

Januari 2021 Nieuwe vogelkooi

Januari 2020 We hebben sinds 2020 ook het keurmerk van ACSI.

Januari 2019 Mogelijkheid voor arctrap boogschieten. Dit is Boogschieten op vliegende targets. Het is vergelijkbaar met kleiduifschieten maar dan met pijl en boog. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Januari 2018 De overdekte fietsenstalling is klaar.

Januari 2017 Omdat ons op viel dat er te weinig plaats was om af te wassen hebben we dit jaar een extra afwasplaats gemaakt en een wasbak voor de handwas. Ook willen we dit jaar nog een overdekte ruimte maken voor de fietsenstalling.

Januari 2016 We hebben sinds maart 2015 enkele staanplaatsen in het hard gelegd en gezorgd voor een wasmachine en een droger. Voor gebruik hiervan moet men zich even melden. Ook hebben we alle elektriciteits kabels vervangen en is er mogelijkheid voor 6 -8 of 16 ampere stroom.

Februari 2014 Voor iedereen die kennis wil maken met de Handboogsport organiseert “Archeryfarm” enkele inloop avonden. Iedereen is van Harte Welkom. Vanaf 18:30 uur kan men binnen lopen. Vooraf aanmelden is niet nodig. Inschrijfgeld 6,00 euro en elke avond is er een prijsuitreiking rond 21:30 uur.Meer informatie.

Januari 2013 Sinds kort kunt u bij Archeryfarm comfortabel overnachten in onze Blokhut. Ideaal voor mensen die geen tent of caravan hebben maar toch de camping sfeer eens willen proeven. Het hutje is ingericht voor twee personen met een 2 persoonsbed, tafel, stoelen, koelkast, serviesgoed en op de vlonder een tafel met stoelen. Meer informatie kunt u vinden op de pagina over de Blokhut.

Juli 2012 Sinds kort beschikt onze camping over een GRATIS WIFI netwerk. Zo kunt u tijdens uw vakantie gratis mailen en internetten.

Januari 2012 Onze recreatie ruimte is gezellig ingericht met een mooi uitzicht over de Camping en het schietterrein. Men kan er binnen of onder het afdak zitten. Ideaal voor de wat koudere of regenachtige dagen. In deze ruimte hangt een informatiebord en er liggen enkele folders van wat er in de buurt te doen is. Meer informatie kunt u vinden op de pagina over de recreatieruimte.